Meny Stäng

Sinnesinställning

Tidning med nyheter

Eller som det heter på Engelska – “Mindset”!

Att ha rätt mindset är lika viktigt som att sköta sin kropp. Ett fyspass en tidig morgon boostar resterande dags produktivitet!

Läs en god bok – vänta läsa nyheterna till kvällen där innehållet gör minst skada!

Att skaffa sig rätt mindset kan faktiskt frigöra massor med tid. För ett par år sedan upptäckte jag att vår lokaltidning inte berättade hela sanningar, utan istället systematiskt utelämnade fakta – resultatet blev – fake news.

Om journalisterna motiverats med mutor eller om det är för att ägaren Bonniers får 1 miljard i press-stöd och att man inte ville stöta sig med de som gav bidraget, det är svårt att säga, men faktum kvarstår – artiklarna blev – fake news!

Att dessa journalister inte skäms, att de kan sova gott om natten, med vetskap att folk kanske dömts i rättegångar som i andra västländer fått tagits om på grund av de systemfel som bevisligen sker – det förvånar mig.  Men – om något inte fungerar – ja då gör man något annat!

Sagt och gjort, “nyheterna” som jag läst till frukosten varje morgon under mer än 40 år – får numera vänta till kvällen!

Efter första veckans nya rutin kom en mycket positiv överraskning – enligt min telefon hade jag sparat 24% skärmtid!!

Jag går upp som vanligt 06.06, läser en bra bok i stället! Sedan min duktiga optiker konstaterat att jag är astigmat, kan jag idag hinna läsa 100 sidor  i en bra bok – innan det är dags att gå till jobbet!

Produktiviten har ökat – markant! Försäljningen har gått upp, jag är mer positiv och glad, fått mer tid över till annat, så – skicka nyheterna långt ner i prioritetshögen!

Ju fler som slutar läsa dessa fake news – ju mer tvingas dessa busar bli bättre på att sköta nyhetsbevakningen! Det är inte konstigt att system-media sedan en tid tappar stort mot alternativ-media.

Vill du veta mer? Köp vår bok EGET-vis!