Meny Stäng

Säker information

Hemligstämplad information

Ända sedan min första idé till det patent som Apple och alla andra smartphone tillverkare använder utan att göra rätt för sig stavades min första dygd – FÖRSIKTIGHET.

ALMI och de andra s.k. “experterna” hade inte en aning om hur man skyddade sig. Jag missade helt att detta så klart var för att de saknade såväl kunskap-, erfarenhet som intresse för att låta andra lyckas. De får sin lön oavsett utfall, sjukt men så är det! Noll incitament bli bättre på att bli bättre!

Jag investerade massor med pengar på advokater för att skriva sekretessavtal, jag stämplade allt material konfidentiellt, jag skickade post med rekommenderat och med mottagningsbevis, jag köpte in en bly-förseglingsapparat för att försegla prototyper som visades upp, jag skickade brev till mig själv med nya hemligheter för att i framtiden kunna bevisa jag var först med det, jag gjorde källkodsarkivering hos Notarius Publicus osv.

Learning by doing!

Vad jag saknade var en fungerande digital tjänst på nätet där man kunde dela saker och spåra vem som fått tillgång till vad och när. Jag gick så långt att jag från ett par Indier beställde programmering av ett program som skulle vara en sådan tjänst. Bakgrunden var att Sony som lämnat in över 70 patent på det jag berättat under alla år under sekretess, sökt patent på mina hemligheter utan mitt tillstånd, de “ville se bevis” för mitt påstående att de stulit från mig. De 800 e-breven mellan oss, video och ljudupptagningarna från telefonsamtal och möten – räckte tydligen inte för att överbevisa dem om deras skuld.

Så en dag hittade jag ett företag som erbjöd denna tjänst! Upp till 500 klienter kunde ansluta sig, allt loggas snyggt och prydligt. Men se då ville SONY inte vara med längre!

Vi bjuder helhjärtat på denna tjänst om det kan hjälpa någon annan!

Besök www.sharevault.com

Men glöm aldrig – störst går först!